ТОПЧЕСТ ВЕНТИЛ ПРИРАБНИЧКИ – ТРОДЕЛЕН INOX, PN40 (Т-0620)

Опис

  • Дизајн: TS 3148
  • Димензии за Поврзување на Прирабници: BS EN 1092-1
  • Размер Помеѓу Прирабници: TS 3148
  • Испитување: TS 3148 / TS EN 12266-1

                             

Спецификации

  • Номинален Дијаметар: DN15…DN100
  • Номинален Притисок (Bar): PN40
  • Оперативен Температурен Ранг (˚C): -20/+200