ТОПЧЕСТ ВЕНТИЛ ПРИРАБНИЧКИ – ДВОДЕЛЕН, PN6 (Т-0510)

Опис

  • Дизајн: TS 3148
  • Димензии за Поврзување на Прирабници: BS EN 1092-2
  • Размер Помеѓу Прирабници: TS EN 558-1
  • Испитување: TS EN 12266-1

 

Спецификации

  • Номинален Дијаметар: DN40…DN100
  • Номинален Притисок (Bar): PN6
  • Оперативен Температурен Ранг (°C): -10/+120