ТОПЧЕСТ ВЕНТИЛ ПРИРАБНИЧКИ – ДВОДЕЛЕН, PN16 (T-0540)

Опис

  • Дизајн: TS 3148
  • Димензии за Поврзување на Прирабници: BS EN 1092-2
  • Размер Помеѓу Прирабници: TS EN 558-1
  • Испитување: TS 3148 / TS EN 12266-1

 

Спецификации

  • Номинален Дијаметар: D125…DN200
  • Номинален Притисок (Bar): PN16
  • Оперативен Температурен Ранг (°C): -10/+120