КОМПЕНЗАТОР КЛИПЕН (INOX) – ПРИРАБНИЧКИ, PN16 (Т-1970 / Т-1980)

Опис

  • Дизајн: TS 10880
  • Димензии за Поврзување на Прирабници: BS EN 1092-1
  • Испитување: TS 10880

Спецификации

  • Номинален Дијаметар: DN32…DN300
  • Номинален Притисок (Bar): PN16
  • Оперативен Температурен Ранг (˚C): -80/+420