Опис

  • Дизајн: FM 1120 / 1130, UL 262
  • Димензии за Поврзување на Прирабници: TS ISO 7005-2
  • Размер Помеѓу Прирабници: TS EN 558-1
  • Испитување: FM 1120 / 1130, UL 262

Спецификации

  • Номинален Дијаметар: DN65 – DN200
  • Номинален Притисок (Bar): 175 (psi)
  • Оперативен Температурен Ранг (°C): -10/+110