ТОПЧЕСТ ВЕНТИЛ ПРИРАБНИЧКИ – ДВОДЕЛЕН ЗА ГАС, PN16 (T-0730)

Опис

  • Дизајн: TS EN 331/TS 9809
  • Димензии за Поврзување на Прирабници: BS EN 1092-2
  • Размер Помеѓу Прирабници: TS EN 558-1
  • Испитување: TS EN 12266-1

 

Спецификации

  • Номинален Дијаметар: DN25…DN100
  • Номинален Притисок (Bar): PN16
  • Оперативен Температурен Ранг (˚C): -10/+120