ПРИРАБНИЧКИ СТАТИЧКИ БАЛАНС ВЕНТИЛ (Т-3020)

Опис

  • Димензии за Поврзување на Прирабници: TS ISO 7005-2(PN16)
  • Размер Помеѓу Прирабници: DN40…DN300
  • Испитување: TS ISO 7005-2(PN16)

 

Спецификации

  • Номинален Притисок (Bar): PN16
  • Оперативен Температурен Ранг (°C): -10/+120