КОМПЕНЗАТОР ГУМЕН – ПРИРАБНИЧКИ, PN16 (T-1810)

Опис

  • Дизајн: TS 10879
  • Димензии за Поврзување на Прирабници: BS EN 1092-1
  • Испитување: TS 10879

Спецификации      

  • Номинален Дијаметар: DN32…DN500
  • Номинален Притисок (Bar): PN16
  • Оперативен Температурен Ранг (˚C): +20/+90