КОМПЕНЗАТОР БЕЗ ЛИНЕР (INOX) – НА ЗАВАРУВАЊЕ, PN16 (T-1950 / T-1960)

Опис

  • Дизајн: TS 10880
  • Испитување: TS 10880

Спецификации

  • Номинален Дијаметар: DN32…DN300
  • Номинален Притисок (Bar): PN16
  • Оперативен Температурен Ранг (˚C): -80/+420