Опис

  • Дизајн: FM 1041, UL 262
  • Испитување: FM 1041, UL 262

Спецификации

  • Номинален Притисок (Bar): 300 (psi) – 21 (bar)

Примена

  • Куќи
  • Фабрики
  • Болници
  • Трговски центри
  • Училишта
  • Складишта